Congres

Congres ‘Horen, Zien en Zwijgen’

Geachte lezer,

Bij deze presenteert de Congrescommissie van 2016-2017 het congres ‘Horen, Zien en Zwijgen’.

3 oktober 2017 zullen wij verschillende taboes doorbreken in de Aula van de Vrije Universiteit Amsterdam, simpelweg door het erover te hebben! Van 9:30 tot 14:00 neemt de dagvoorzitter Erik Scherder jullie mee door verschillende taboes binnen de psychologie. De lezingen zullen worden gehouden door zowel professoren als ervaringsdeskundigen. Daarnaast hebben we tussen de lezingen door een cabaret intermezzo verzorgd door Dian Liesker.

Er zullen verschillende onderwerpen binnen de psychologie en pedagogiek behandeld worden. Zo gaat Mark Hommes een lezing geven over genderdysforie en Rik van Lunsen zal het taboe pedofilie behandelen. Viktor Staudt zal ons meer vertellen over suïcide en Frank Buffing brengt het taboe kind ouder mishandeling aan het licht. Tot slot zal Elly Konijn wat vertellen over robot Alice en relaties met robots.

Het belooft een hele interessante morgen te worden maar dat kan natuurlijk niet op lege maag. Tussen de lezingen door zal er een compleet verzorgde lunch voor u klaar staan.

De kaartprijzen zijn als volgt:

VSPVU-leden: 10,-

Niet leden: 12,50

Externen: 15,-

 

Dit congres mag je zeker niet missen, koop snel je kaartje!

Sponsoren

Rino
Casa Rosso

Realisatie: verenigingenweb