Wintersportcie

De Wintersportcie organiseert ieder jaar de VSPVU-Wintersport. De afgelopen jaren zijn we onder andere gaan skieen en snowboarden in Risoul en St. Francois Longchamp, werd er gefeest in de Yeti Bars en zijn we onder andere gaan ziplinen en rodelen. Lijkt het jou leuk om op zoek te gaan naar het leukste ski-oord, durf jij het aan met een grote groep VSVPU'ers de busreis te maken naar de sneeuw en de leiding te nemen op de piste? Solliciteer dan voor de Wintersportcie!

De zomervakantie is nog niet voorbij of de wintersport inschrijvingen komen er alweer aan! 

Jaarlijks organiseert de VSPVU een wintersportvakantie en dit jaar zullen we weer naar het altijd gezellige Risoul gaan!   

 De wintersport heeft een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. De wintersport zal slechts €359,- gaan kosten voor de leden van de VSPVU, en €394,- voor niet-leden.. Hierbij zitten de heen- en terugreis per bus, de accommodatie voor 7 nachten ter plaatse en een 7-daagse skipas inbegrepen.  

We gaan met een grote groep dus het maakt niet uit of je voor het eerst mee gaat op wintersport of dat je een zeer ervaren skiër of snowboarder bent. Natuurlijk hebben we ook plaats binnen de groep voor de mensen die naast de piste, namelijk in de après-ski, het beste presteren. Er is voor ieder wat wils. 

Ook onze accommodatie, Les Mélèzes, is ingericht voor deze gevarieerde groep wintersporters. We liggen niet alleen direct aan de piste, ook de zeer bekende ‘La Grotte du YETI’, een grote après-skitent, zit in hetzelfde gebouw! ’s Morgens kan je dus vanuit de accommodatie naar de skilift glijden en vanuit hier het hele gebied van 180 kilometer pistes verkennen. Als aan het eind van de middag, om 4 uur de liften dicht gaan, glijdt jij vervolgens zo de après-ski in! 

Bovenop dit alles organiseert de wintersportcommissie ook nog minimaal één activiteit voor de hele groep.   

Heb je interesse gekregen in de wintersport? Houd dan de VSPVU website in de gaten, Like onze Facebookpagina en let op de posters. Er zal snel meer informatie volgen!

Voor contact, de informatiemail of als je wilt solliciteren, mail je naar wintersportcie@vspvu.com

Voorzitter: Sophie Post

Sponsoren

AthenaSummaries
Roads maatjesproject
vu sportcentrum
NVO

Realisatie: verenigingenweb